Schnaithmann Hungaria Kft. – A legjobbak partnere

Remshalden, Németország, 2019. szeptember Az automatizálástechnikai rendszerek beszállítójaként ismert Schnaithmann Maschinenbau GmbH automatizálási, szerelési, anyagáramlási és anyagmozgatási feladatokhoz gyárt szállító- és szerelőberendezéseket a Stuttgarthoz közeli Remshaldenben. A Karl Schnaithmann által 1985-ben alapított vállalatnak kereken 270 munkatársa van, ebből 44 ipari tanuló. Az 50 százalékos exportrészesedésű Schnaithmann a világ minden részén jelen van. Az automatizálástechnika szakértője 2015-ben alapította magyarországi telephelyét Mezőkövesden Schnaithmann Hungaria Kft. néven.

„A vezető rendszerszállítók között számon tartott, világszerte számos telephellyel és együttműködő partnerrel rendelkező Schnaithmann vállalat mindig új mércét állít az automatizálásban” – nyilatkozta Thilo Hottmann, aki Karl Schnaithmann mellett 2019 júliusától Thomas Schill-lel együtt vezeti a vállalatot. „Széleskörű szolgáltatásainkkal minőségi megoldásokról gondoskodunk a szerelés-, anyagáramlás- és anyagmozgatás-technika terén. Ügyfeleink a tervezéstől a komponenseken át egészen a kész rendszerig mindent egyetlen, szakértő kézből kapnak.”

„Mezőkövesdi telephelyünkön 2015. óta folytatódik vállalatunk sikertörténete” – ismertette Karl Schnaithmann, a vállalat alapítója. „Ügyfeleink a legjobbak partnereként tartanak számon bennünket és választják a mi szolgáltatásainkat. Ezért alapítottuk és fejlesztettük sikeresen éveken át ezt a telephelyet. Időközben egyre több, magyarországi illetőségű vállalat szavaz bizalmat szakértelmünknek és széles termékválasztékunknak.”

Thomas Schill hozzátette: „A magas minőség, a gyors, helyszíni szervizszolgáltatások, a standard komponensek esetében a 24 órán belüli alkatrészszállítás, valamint az abszolút rugalmasság biztosítják ügyfeleink versenyelőnyét. Ráadásul a magyarországi telephely és a németországi központ közötti tudástranszferből származó előnyöket is élvezhetik. Hiszen csak az képes személyre szabott megoldásokat nyújtani, aki ismeri a terméket, és csak az ismeri alaposan az ügyfelek igényeit, aki szemmel tartja a történéseket.” Magyarországi munkatársaink képzése részben a remshaldeni központban zajlik, részben pedig a Magyarországra kiküldött német kollégák végzik. Ennek az állandó tapasztalatcserének köszönhetően sikerült egységes tudáshalmazt felépítenünk és azt célirányosan alkalmaznunk annak érdekében, hogy ügyfeleink igényeiből hatékony, hosszú távú megoldások szülessenek.Látogassa meg a Schnaithmannt a Motek 2019-en:
Németország, Stuttgart, 2019. október 7-től 10-ig: 3-as pavilon 3420-as standVállalati információk:
Az automatizálástechnikai rendszerek beszállítójaként ismert Schnaithmann Maschinenbau GmbH automatizálási, szerelési, anyagáramlási és anyagmozgatási feladatokhoz gyárt szállító- és szerelőberendezéseket a Stuttgarthoz közeli Remshaldenben. A Karl Schnaithmann által 1985-ben alapított vállalat sikerének receptje két, moduláris elven nyugvó rendszer fejlesztése: a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz használható, szalagrendszerek széles választékát kínáló, moduláris szállítórendszereké, valamint a moduláris rendszeren belül az összes anyagmozgatási és szereléstechnikai elemet felölelő, rugalmas profilrendszereké. E két rendszer kombinációjából születnek a megrendelőre szabott, egyéni megoldások. A Schnaithmann az ötlettől a tervezésen át egészen a teljes szállítóberendezés helyszíni üzembe helyezéséig és karbantartásáig minden megoldást egy kézből kínál. A családi vállalatnak ma kereken 270 munkatársa van, ebből 44 ipari tanuló. Az 50 százalékos exportrészesedésű Schnaithmann a világ minden részén jelen van.Kapcsolat Magyarországon:
Schnaithmann Hungária Kft
Lövői utca 33.
Hu-3400 Mezőkövesd
Tel.: +36 49 200 280
E-Mail: info-HU@schnaithmann.eu
Internet: www.schnaithmann.de

Kapcsolat Németországban:
Schnaithmann Maschinenbau GmbH
Fellbacher Straße 49
D-73630 Remshalden
Tel.: +49 (0)7151 97320
Fax: +49 (0)7151 9732190
E-Mail: info@schnaithmann.de
Internet: www.schnaithmann.de

Kapcsolat szerkesztőségi kérdésekben:
TPR International
Christiane Tupac-Yupanqui
PO Box 11 40
82133 Olching, Germany
Phone: +49 (0)8142 4482301
E-Mail: c.tupac@tradepressrelations.com
Internet: www.tradepressrelations.com